EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Sabine en vanaf januari 2018 geef ik rijlessen voor Rijschool Remi  in Norg, Assen en omstreken. Afhankelijk van waar je woont kun je kiezen of je in Assen of in Groningen examen wil doen.  Als je ’s avonds of in het weekend wilt lessen is dat ook mogelijk. Per keer kunnen we afspreken waar ik je ophaal en waar ik je na de les weer afzet. Zo kun je een les b.v. van school of het station beginnen en rijden we tegen het einde van de les naar jouw huis of omgekeerd.

Rijschool Remi is CBR RIS gecertificeerd. Autorijles wordt gegeven op een moderne manier genaamd RIS (rijopleiding in stappen).

Ik maak gebruik van de meest actuele lesmethoden en materialen die in de branche beschikbaar zijn. Op deze wijze wil ik mijn leerlingen door een goede en prettige manier van lesgeven zo goed mogelijk voorbereiden op het rijexamen. Het doel is dan ook om mijn leerlingen zo snel mogelijk aan het rijbewijs te helpen.

Mocht je na het bekijken van deze website interesse krijgen in mijn rijschool dan kan je een gratis proefles aanvragen. Op de pagina contact vind je diverse manieren om dit te doen.

Bij Rijschool Remi sta je er niet alleen voor, want slagen doe je samen!

Witte auto450450
Heb je nog vragen?
Stel ze gerust
Contact